• Novinka
#3607 RKVR233

Lepidlo na prichytenie parozábrany 500 ml

Lepidlo na prichytenie parozábrany 500 ml. Špeciálne lepidlo na prichytenie parozábrany k SDK profilom

9,49 €
7,91 € bez DPH
RKVR233
0.700 kg
✓ Skladom
Množstvo

>Zaregistrujte sa a získate 8 bodov / 0,08 € Zaregistrujte sa a získate 8 bodov / 0,08 € (každý utracený 1,00 € = 1 bod, 1 bod = sleva 0,01 €)
Váš košík bude mít celkem 8 bodů, které lze převést na poukázku 0,08 €.
    ROKO

    Špeciálne jednozložkové kontaktné lepidlo na báze syntetického kaučuku, ktoré výrazne znižuje čas potrebný na inštaláciu parozábrany. Všetky výhody zistíte a presný postup aplikácie si prezriete na videu nižšie. Výhodou lepidla je, že po nanesení a odvetraní (min. 1 min) je otvorená doba schnutia zhruba ešte 1 hodinu, takže po tento čas je možné fóliu odlepiť a zase znova prilepiť. Ďalším benefitom produktu je, že sprej disponuje otočnou tryskou, ktorou je možné meniť smer nástreku lepidla na vodorovný alebo zvislý podľa potreby. Nanášanie lepidla je tak presné a rýchle. S výrobkom môžete pracovať pri aplikačnej teplote v rozmedzí +5 až 30 °C. Sprej s obsahom 500 ml vám potom vydrží na cca 80 bežných metrov. Odporúčame si pred použitím výrobku prečítať údajovú a kartu bezpečnostných údajov.

    Lepidlo je určené na uchytenie parozábrany ku kovovým SDK profilom aj k sebe navzájom. Môže byť nanášané na väčšinu podkladov (bežné stavebné materiály ako je napríklad drevo, murivo, minerálne vlny, polystyrény, atď.). Nie je vhodné na lepenie PE, PP, PTFE. Odporúčame vykonať pre každý povrch predbežný test priľnavosti.

     

    Zoznámte sa prostredníctvom nášho videa s aplikačným postupom a všetkými výhodami ROKO lepidla na prichytenie parozábrany.

    Nielen profesionálni sadrokartonári, ale aj ďalší domáci majstri všetky tieto benefity ocenia a budú radi, keď si zrýchlia svoju prácu.

     

    Sledujte video, dozviete sa viac...

    https://www.youtube.com/watch?v=p_PH6J624-o&t=1s

    Technický list

    Bezpečnostné upozornenie

     

    Tabuľka dát

    Merná jednotka
    ks
    Balenie
    12 ks

    Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )