#1163 F1607003

    Relé prioritné prúdové - PR-603

    Prioritné relé s kanálom pre prúdový vodič, 230 V AC, 2 ÷ 15 A
    29,01 €
    24,17 € bez DPH
    F1607003
    Tovar na objednávku
    Množstvo

    >Zaregistrujte sa a získate 24 bodov / 0,24 € Zaregistrujte sa a získate 24 bodov / 0,24 € (každý utracený 1,00 € = 1 bod, 1 bod = sleva 0,01 €)
    Váš košík bude mít celkem 24 bodů, které lze převést na poukázku 0,24 €.
      F&F

      Popis produktu

      Prioritné relé sú určené k riadeniu elektrického obvodu, v ktorom sú zapojené minimálne dva spotrebiče s veľkým výkonom, ktoré pracujú nezávisle, ale ich súčasná činnosť môže zapríčiniť preťaženie obvodu a zaúčinkovanie prúdovej ochrany (ističa). Pomocou potenciometra je možné nastaviť úroveň odberu prúdu v prioritnom obvode. Pri prekročení nastavenej úrovne relé odpojí neprioritný obvod. Pokles odberu prúdu v prioritnom obvode pod nastavenú úroveň spôsobí  automatické zapojenie neprioritného obvodu. V prípade, že už je zapojený prioritný spotrebič s odberom prúdu vyšším ako nastavená úroveň, relé neumožní zapojenie neprioritného spotrebiča.

      Pre prioritné obvody zo zaťažením väčším ako 16A je potrebné použiť prioritné relé s priebežným kanálom pre prúdový vodič spotrebiča, ktorý je galvanicky oddelený od meracieho obvodu relé. Prúd prioritného spotrebiča môže byť väčší ako 15A. Ohraničený je iba prierez prúdového vodiča spotrebiča (galvanicky oddeleného od meracieho obvodu) v priebežnom kanály relé.

      Technická špecifikácia

      Krytie:
      IP 20h

      Tabuľka dát

      Merná jednotka
      ks
      Balenie
      1 ks

      Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )