#0332 F1905091

    VENTS Ventilátor krbový KAM 125 ECO

    VENTS Ventilátor krbový KAM 125 ECO, Ø125 mm
    157,32 €
    131,10 € bez DPH
    F1905087
    ✓ Doručenie do 48 hod.
    Množstvo

    >Zaregistrujte sa a získate 131 bodov / 1,31 € Zaregistrujte sa a získate 131 bodov / 1,31 € (každý utracený 1,00 € = 1 bod, 1 bod = sleva 0,01 €)
    Váš košík bude mít celkem 131 bodů, které lze převést na poukázku 1,31 €.
      VENTS

      Popis produktu
      POUŽITIE:
      Ventilátor KAM je určený na rozvod teplého vzduchu z okolia krbovej do obytných priestorov. Je to ideálne riešenie pre rýchle a efektívne vykurovanie rodinných domov, chát alebo sezónnych sídiel v zimnom období.

      DIZAJN:
      Kryt ventilátora je vyrobený z pozinkovanej ocele a je tepelne a zvukovo izolovaný vrstvou nehorľavej minerálnej vlny. Kryt je perforovaný tak, aby vzduch vo vnútri  cirkuloval a chladil motor. Vstavaným termostatom sa nastavuje úroveň teploty v rozsahu od 0°C do 90°C, pri ktorej sa má ventilátor spúšťať.

      MOTOR:
      Ventilátor je poháňaný jednofázovým a synchrónnym motorom so vstavanou tepelnou poistkou s automatickým reštartom. Je vybavený guličkovými bez údržbovými ložiskami. Modely označené KAM Eco majú úspornejší a tichší motor.

      OVLÁDANIE RÝCHLOSTI:
      Pre krokové alebo plynulé ovládanie je možné použiť regulátor otáčok.

      MONTÁŽ:
      Ventilátor sa môže namontovať v ľubovoľnej polohe s ohľadom na smer prúdenia vzduchu  označenom na kryte. Pri montáži je potrebné ponechať priestor potrebný na údržbu ventilátora.

      PRÍSLUŠENSTVO:
      Ventilátor je vhodné vybaviť klapkou KFK a GFK, ktoré zabraňujú prehriatiu ventilátora a jeho následnému poškodeniu. KFK klapka sa otvorí pri teplote 90°C a umožňuje prívod chladnejšieho  vzduchu do systému v prípade, že je ventilátor v prevádzke, a ak je ventilátor v prevádzke, a ak je ventilátor mimo prevádzky (napr. výpadok elektrickej energie) klapka GFK dodatočne zabraňuje vstupu horúceho vzduchu do ventilátora.

      Technická špecifikácia
      Priemer:ø124 mm

      Prietok vzduchu:350 m³/h
      Napájanie:230 V AC

      Výkon:32 W
      Prúd:0,14 A

      Otáčky:1335 ot/min
      Hlučnosť:37 dBA

      Krytie:IP X2

       

      Tabuľka dát

      Merná jednotka
      ks
      Balenie
      1 ks

      Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )