#0065 T0171

    Tekatrak Hydroizol KZ 2 ks / bal

    Tekatrak Hydroizol KZ 2 ks / bal. Tekatrak Hidroizol je možné použiť na utesnenie stavebných škár a dilatačných škár medzi stavebnými prvkami, najmä v kúpeľniach, bazénoch, na terasách a balkónoch v kombinácii s vodotesnými maltami na báze cementu.

    6,91 €
    5,76 € bez DPH
    T0171
    0.200 kg
    ✓ Skladom
    Množstvo

    >Zaregistrujte sa a získate 6 bodov / 0,06 € Zaregistrujte sa a získate 6 bodov / 0,06 € (každý utracený 1,00 € = 1 bod, 1 bod = sleva 0,01 €)
    Váš košík bude mít celkem 6 bodů, které lze převést na poukázku 0,06 €.
      TKK

      Trvalo elastická gumová tesniaca páska.
      Produkt určený na utesnenie dilatácií a stavebných škár medzi stavebnými prvkami, najmä v kúpeľniach, bazénoch, terasách a balkónoch. Jedná sa o permanentne elastickú gumovú tesniacu pásku na polyesterovú sieť s expanznou zónou uprostred. Ďalej sú k dispozícii špeciálne tvarované prvky rovnakej kvality: prvky pre rohy - Tekatrak Hidroizol KN a Tekatrak Hidroizol KZ

      Tekatrak Hidroizol je trvalo elastická gumová tesniaca páska na polyesterovej sieti s expanznou zónou uprostred. Je vodotesný, odolný voči zásaditým látkam, kyselinám a soliam; zachováva si pružnosť pri extrémne vysokých a nízkych teplotách.

      Tekatrak Hidroizol je možné použiť na utesnenie stavebných škár a dilatačných škár medzi stavebnými prvkami, najmä v kúpeľniach, bazénoch, na terasách a balkónoch v kombinácii s vodotesnými maltami na báze cementu.

       

      Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )