#3375 T0062G

    TKK PU pena nízkoexpanzná UNIVERSAL ZIMNÁ trubičková 750 g

    BALENIE : 12 ks. TKK PU pena nízkoexpanzná UNIVERSAL ZIMNÁ trubičková 750 g. Tekapur Low Expansion Winter sa po aplikácii mierne roztiahne, a preto je vhodný najmä na použitie na miestach, kde je prekážkou expandujúca pena. Poskytuje jednoduché lepe

    5,09 €
    4,24 € bez DPH
    T0062G
    0.900 kg
    ✓ Doručenie do 48 hod.
    Množstvo

    >Zaregistrujte sa a získate 4 bodov / 0,04 € Zaregistrujte sa a získate 4 bodov / 0,04 € (každý utracený 1,00 € = 1 bod, 1 bod = sleva 0,01 €)
    Váš košík bude mít celkem 4 bodů, které lze převést na poukázku 0,04 €.
      TKK

      Na upevnenie, lepenie a utesnenie konštrukčných prvkov, ako sú okenné dosky, schody alebo ozdobné krycie lišty, pri nízkych teplotách.
      Tekapur Low Expansion Winter  sa po aplikácii mierne roztiahne, a preto je vhodný najmä na použitie na miestach, kde je prekážkou expandujúca pena. Poskytuje jednoduché lepenie aj na nerovných povrchoch, pretože vyrovnáva povrchy. Presná aplikácia peny umožňuje rýchlejší postup práce a ekonomickú spotrebu aj v zimných podmienkach.

      Vynikajúca priľnavosť ku všetkým stavebným materiálom, okrem PTFE, silikónu a polyetylénu.

           

      Vďaka nízkej rozťažnosti a dobrej priľnavosti sa pena používa na upevnenie a utesnenie rôznych stavebných materiálov, ako sú drevené schody a parapety. Presné dávkovanie peny umožňuje rýchlejšie dokončenie finálnych prác a ekonomickú spotrebu.

       

      Tabuľka dát

      Merná jednotka
      ks
      Balenie
      12 ks

      Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )